PARTNERS

Hengelsportvereniging GHV – Groene Hart

Wat fantastisch, een natuurdocumentaire over onze Groene Stad Achter De Duinen Den Haag!
Hengelsportvereniging GHV – Groene Hart is als geen ander betrokken bij de Haagse onderwater natuur.

Wie goed oplet, weet dat er heel veel mooie waternatuur in onze stad te zien is. Van zoet naar zout en van sloot naar plas en van singel en gracht naar kanaal. Onze vrijwilligers die dag in dag uit bezig zijn met de zorg voor het huis van de vis weten dat maar al te goed. Maar er is meer, alleen mooi en gezond water is niet genoeg.

De drukke en vaak bebouwde en verharde stedelijke omgeving is onlosmakelijk verbonden met het stedelijk water. Dat kan negatieve gevolgen hebben, waarvoor door de vereniging in samenwerking met waterschap en gemeente oplossingen worden bedacht, zoals het aanleggen van natuurvriendelijke oevers en extra paaiplaatsen.

Het kan ook positieve gevolgen hebben doordat opgroeiende vis bij de meest onverwachte stedelijke onderwater structuren schuilplaatsen vindt. Ook daar moeten we dan zuinig op zijn.

Onze vrijwilligers zijn de ogen en oren in het veld en zich bewust van de natuur in onze mooie stad. Natuurbewustzijn stimuleren bij de Haagse burger dat is een van de doelen van de natuurdocumentaire Groene Stad Achter De Duinen.

Daar werken wij als hengelsportvereniging en medebeheerder van de visstand in de Haagse wateren graag als partner aan mee.

Van der Meer Administratiekantoor B.V.

Omdat wij deze materie als geen ander kennen en beheersen. Ruim 40 jaar actief in de regio zijn. Naast marktkennis van binnenuit zijn we ook op de hoogte van de nieuwste regels op ons gebied en aangesloten bij Register Belastingadviseurs. We zijn laagdrempelig, dus onze deur staat altijd open.

Van der Meer Administratiekantoor B.V.
Van Zuylen van Nijeveltstraat 350
2242 LP – Wassenaar
Telefoon 070 – 511 89 00

K-Rentool BV | verhuur.nl

Op verhuur.nl vindt u al het nieuws en verhuurinformatie van Verhuurbedrijf K-Rentool BV. Verhuurbedrijf K-Rentool BV helpt u graag verder met huren.

Wij zijn NIBC Direct. Een kleine bank met grote dromen en een rijke historie

Klimaatverandering, verlies van biodiversiteit en waterschaarste zijn symptomen van een ongekende druk op het milieu en op de ecologische grenzen van onze planeet. NIBC wil de negatieve milieugevolgen van haar eigen activiteiten verminderen en klanten helpen bij de transitie naar een meer verantwoorde ondernemingscultuur.

NIBC en haar medewerkers zetten zich al vele jaren in voor allerlei maatschappelijke organisaties. Sommigen doen vrijwilligerswerk, anderen leveren een financiële bijdrage. Onze medewerkers zijn als vrijwilliger actief voor diverse goede doelen en projecten, zoals het coachen en begeleiden van ondernemers die willen innoveren en doorontwikkelen. Naast al deze lokale initiatieven laten wij ons ook inspireren door mensen van buiten ons bedrijf en de projecten die zij opstarten. Al deze ontmoetingen nemen wij mee, versterken onze “Think Yes”-mentaliteit en inspireren ons tot het vinden van optimale oplossingen voor onze klanten, de samenleving en ons milieu.


Hier kunt u als partner een zelf aangeleverde tekst laten plaatsen (wat u doet en waarom u het belangrijk vindt om de Haagse natuur te steunen) uiteraard met een link naar uw website.