WORD PARTNER

-WORD PARTNER EN REIS MEE OP NATUURLIJK AVONTUUR IN DEN HAAG!-

Wij vormen de Koninklijke Residentie, Stad van Recht en Vrede, de Ambassadestad en natuurlijk het centrum van de politieke macht. Maar er is meer dan de mens. We vergeten misschien wel het belangrijkste: onze eigen groene leefomgeving. De Noordzee met haar unieke kuststrook, ons schitterende duingebied, de sprookjesachtige bossen, heerlijke wandelparken en waterpartijen – ja zelfs het onderwaterleven in de Hofvijver komt aan bod.

Het is tijd om juist die kant van Den Haag in de schijnwerpers te zetten. Letterlijk. Een wonderschone natuurdocumentaire over de veelzijdige natuur in de stad der steden, die is er nog niet. En de stad verdient het zo! Waar Rotterdam en Amsterdam eerder al pronkten met hun “groen” was Den Haag nog wat terughoudend. En dat stak ons als rechtgeaarde, natuurminnende Hagenezen. Maar…. hij is in de maak!  ‘Groene Stad Achter De Duinen’ vertelt het verhaal van onze natuur.

Als partner verwerft u het recht om de unieke natuurdocumentaire Groene Stad achter De Duinen te vertonen voor (inter-) nationale promotiedoeleinden. Daarnaast helpen we uw, al dan niet zakelijke, naamsbekendheid te vergroten door vermelding in de aftiteling.

De film wordt niet gemaakt met een winstoogmerk, maar voor het algemeen nut van onze Haagse gemeenschap. Wilt u daar een bijdrage aan leveren, neem dan contact op!

Ondernemingsplan is inzichtelijk en kunnen wij u op verzoek toesturen.

-RETOURNEREN VAN UW GEЇNVESTEERDE FINANCIEЁN – Mocht het door omstandigheden niet lukken om de financiële middelen bij elkaar te krijgen om de natuurdocumentaire te maken, zullen wij uw geld retourneren minus administratiekosten van 10 %.