WORD DONATEUR

– GA MET ONS MEE OP NATUURLIJK AVONTUUR IN DEN-HAAG –

Help ons met het realiseren en deel uit te maken van een sprookjesachtig mooie natuurdocumentaire over de biodiversiteit van onze stad Den Haag en haar omgeving door te doneren, dit kan je vanaf €15,00.

Amsterdam en Rotterdam zijn op filmgebied al vertegenwoordigd dus het is nu méér dan hoog tijd om de natuur in en om Den Haag wat een prominent deel uitmaakt van het Nationaal Park Hollandse Duinen eens goed ‘In The Picture’ te zetten.

We zijn op zoek naar mede-enthousiastelingen die de natuur in onze stad een warm hart toedragen en willen bijdragen als donateur of zelfs als partner, om gezamenlijk de eerste natuurdocumentaire over Den Haag en omstreken te maken!

Zoals je weet heeft Den Haag een unieke kuststrook, schitterend duingebied, fantastische bossen, heerlijke parken en een fascinerend onderwaterleven. Dit willen we voor iedereen zichtbaar maken!

Niet alleen de duinen, de parken en het strand zijn vol natuur. Ook op veel plekken in en om Den Haag zijn mooie, soms sprookjesachtige natuurtaferelen te vinden. De meeste mensen vallen die normaal gesproken niet op. De kracht van onze documentaire wordt, dat wij je verrassen met dit soort ongeziene schoonheden.

We mikken op een spectaculaire première in het najaar van 2026

-RETOURNEREN VAN UW DONATIE- Mocht het door omstandigheden niet lukken om de financiële middelen bij elkaar te krijgen om de natuurdocumentaire te maken, zullen wij je geld retourneren minus administratiekosten van €10,00.